Det är som en sommardag nu här hemma

Gammal bild som jag använde i min förra blogg.. Bilden är fortfarande så härlig.. Jag ville bada direkt efter bilden, men jag får inte förrän vi är i USA.. lovade med Sandija. That's life. Sjukt, det är så sjukt varmt ute just nu.. jag har precis solat, i ungefär en timme och jag ska ändå ut nu igen & sola. Framför mig ser jag mina arm som är på väg till bruna.. jag ska ändå sola i solariumet minst två gånger till, sen är jag redo att resa till USA.. hehehe :) Har faktiskt ingenting att göra just nu, har förstås ledigt idag.. mycket lediga dagar framför mig tills nästa vecka. Förresten, jag drömde många olika konstiga drömmar inatt.. för det första, var jag och Louise med Robert Sheehan. Och så vidare drömde jag typ, Ghostface från Scream som jagade oss.. jag var  en av tre (Neve, David och Courteney).. vi kom tillbaka och levde igen efter 100 år, vi låg i graven många år, alla blev chockade att se oss komma tillbaka. Visst är det konstigt hahaha, allt o alltet med graven påminde verkligen the Vampire Diaries.. tja, det var hela temat filmer i drömmen.. Robert är ju från Misfits, Scream & lite smått av The Vampire Diaries.. haha? Önskar ibland att hela drömmen skulle bli film.. för de är så sjukt konstiga ibland.

The Simpsons

Ja, nästa tv-serie för mig att titta på blir det The Simpsons. Hehehe! Låter det töntigt, tja.. I don't care. Tyck precis vad du vill, hohoho. Det blir 13 säsonger för min del, antar att det blir mer.. det finns ju fucking 22 säsonger. Tror att jag blir färdig med hela serien under hela sommaren, om jag inte är inne hela tiden.. Nej såklart, ligger ute o solar samtidigt titta på serien, bara exempel. Perfekt! Nu blir det två filmer innan jag börjar med serien. Ciao.

Jag tror att jag börjar bli riktig kär

Jag tror att jag börjar bli riktig kär.. Bilder på utomlands - vattenskotern, stränder, blåa havet och så vidare.. Jag kommer förmodligen resa så mycket när jag blir stor, utan tvekan. Att resa är verkligen min grej! Jag ska fan köpa en egen jetski, jag vill bo i ett hus precis utanför havet.. så jag åker jetskin hur ofta jag vill, när jag känner för att köra.. särskilt i Los Angeles. Åh min största drööööm, allvarligt.. När jag reser, iväg någonstans långt ifrån Sverige har jag alltid velat stanna i flera veckor, gärna månader, även år.. Jag åkte vattenskotern en gång, det är en av dom bästa minnen i mitt liv.. askul! Åhh, jag vill resa nu! JAG FÅR JU GÖRA DE OM 12 DAGAR KVAR, JAG KAAAAAAAAN INTE VÄNTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag  resor!!!!! Älskar ni mina läsare själv att resa?!?? Comments!

Grattis på mors-dagen, mamma!


Jag har inte något bild på mamma, så blir det här bilden på Jelena istället, mysig bild ellerhur för fan.. Huvudvärk! Jag orkar inte, huvudvärket är de värsta jag vet just nu.. Jag önskar att jag skulle kunna dö för bara slippa huvudvärket. Nej, nu återgår vi till rubriken.. Grattis på mors-dagen, mamma! Om du ens läser detta, hehe.. Vi har varit på Knalleland idag, jag köpte två shorts som jag behöver till NM (USA) om 12 dagar kvar.. Föräldrarna handlade lite, eller jag vet inte vad de köpte hahaha.. Men sen drog vi iväg o lämnade lillebrorsan hos kompisen, sen handlade vi lite på City Gross & sen till Hedin bil & tittat runt.. massor snygga bilar, men nu är vi hemma igen.. Jag fick precis veta att mamma köpte två Ben & Jerry's till mig, mums.. snällt av henne! ;) Nu har jag ingenting mer att säga, bloggar kanske ikväll igen.. ciao.

13/08/2010 - Now


Dagens bästa bild

Det är Jelena på bilden (Justin och Selena).. De är i Hawaii just nu, jag älskar bilden.. den får mig att längta mer till sommaren, särskilt när man är ute på utomlands.. Vilket som jag ska iväg till USA om exakt två veckor kvar.. Jag kan bara inte vänta, jag längtar att bada.. känna värmen, vara någonstans i annan världsdel.. 13 days left!

Exakt två veckor kvar

Comeback med svenska rubrik, eller jag använder båda svenska och engelska :).. men, idag är det exakt två veckor kvar tills jag flyger iväg till USA. Ni anar inte hur mycket jag längtar, så jävla mycket.. Nästa helg ska jag börja packa, under veckan innan 11:e juni, har jag inte tid att packa eftersom jag har mycket att göra.. Jag kan verkligen inte vänta, låt tiden gå snabbare.. Jag behöver bara att fördriva tiden, det går dessutom snabbare också.. Jag hoppas att språkresan blir bra, toppenbra.. hoppas inte att det blir något katastrof mellan svenskarna, det är ju typiska vissa som även ska följa med. Jag ser fram emot resan, verkligen! Nu byter jag ämnet, jag och min familj ska till mormor och morfar idag.. eller jag vet inte om jag ska följa med, beror på om jag orkar.. det blir middag hos dem. Jag berättar mer när jag kommer hem, tar även med kameran så blir det nog några bilder uppladdade på nästa inlägg.. ciao!

The White Edition

Ser ni? Jag har redigerat min nya design, den är här. Om du inte kan se den, klicka på F5.. Samtidigt nu besvarar jag på frågan många har frågat.. För er som inte visste, jag har liksom ordnat en kod där man måste vänta tills hela sidan laddas klar då visar hela sidan till slut, vissa har frågat varför det tar så lång tid att visa på sidan än vad andra sidor gör.. jag lade in koden eftersom inläggs rubrik måste ju laddas först, om koden inte finns då får rubriken två olika typsnitter.. jag orkar inte att gå in på detaljer, förstås nu vet ni varför :).. Jag själv gillar hela designen eftersom jag har nästan likadant design med på min tumblr, jag älskar den & nu har jag nästan samma här på blogg, blir perfekt att blogga.. hehe! Skönt att ha vitt bakgrund, har aldrig provat det.. ljust design, verkligen ljust.. jag gillar det, gör det ni också?!! Just comments, I want to know :) Ciao.

We never stop to growing old


You're best and come always be it


Fuck you! By Robert Sheehan


Robert Sheehan love me

Hehehe. Ja, Robert Sheehan (eller Nathan Young) älskar mig (mycket sant).. Damn, bilden fick mig att sakna Misfits - jag ska absolut titta på den efter jag ordnat kvällsmaten, & duschat så blir det bästa Misfits.. Idag har det inte varit nån så speciell dag, söndag är alltid tråkig så.. jag har städat mitt rum och, jag vet inte vad jag ska säga mer.. Imorgon är det skoldags igen, äh det är sommarlov snart ändå.. hehehe! &godnatti Ciaociao.

Misfits is just so fucking best


Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Johnny Depp återvänder till den legendariska rollen som Kapten Jack Sparrow i en actionspäckad berättelse om sanning, svek, ungdom och ond bråd död. När Jack stöter på Angelica (Penélope Cruz), en kvinna från hans förflutna, är han inte säker på om det är kärlek – eller om hon är en hänsynslös bedragare som utnyttjar honom för att hitta den mytomspunna Ungdomens källa. När hon tvingar ombord Jack på den fruktansvärde piraten Blackbeards skepp,är det början på ett oväntat äventyr. Där Jack inte vet vem han ska frukta mest: Blackbeard eller Angelica.

Pirates of the Caribbean 4.. Filmen är bra. Jag gillar den, men i filmen pratar de verkligen för mycket samt händer inte mycket som man alltid har trott. Som sagt, jag gillar den ändå. Johnny Depp spelade verkligen duktigt, han är sig lik i första filmerna i sin roll som Jack Sparrow.. hehehe. Filmen får 4 av 5 av mig.

Misfits and cinema today

..Misfits, den är bäst. Förväntade mig mer typ i fängelses stil, men faktiskt inte. Den är helt annorlunda än vad jag förväntade mig, spännande är den faktiskt. Jag såg enbart tre avsnitt igår eftersom 46 minuter per avsnitt, och jag började ganska sent på kvällen.. jag var trött & ville fortsätta.. det får jag göra idag! Just nu är det lite för sent efterosm jag vaknade nyss, nyss faktiskt.. klockan 1, snart ska jag sticka till stan & vara på bion tidigt, klockan 3 tror jag.. kl. 6 och kl. 9 är fulla så tog vi kl. 3 istället, vi ska titta på Pirates of the Caribbean 4. Förresten - jag, mamma och brorsan ska på bion (:.. så fort jag är hemma igen ska jag absolut titta på Misfits.. hehehe.. filmrecension om P4 kommer ikväll. Ciao.

Rio

Fågeln Blu som förflyttas från det trygga burlivet till den vilda brasilianska djungeln. Och det hade nog gått alldeles strålande, om det inte varit för en sak. Han kan inte flyga.. På sina äventyr stiftar Blu bekantskap med den färggranne Rafael som känner djungeln som sin egen bakficka, sångfåglarna Nico och Pedro som har lite olika musikaliska tolkningar på vad det innebär att vara en sångfågel, den vackra, vilda Jewel samt djungelns mest osannolika invånare; Bulldogen Luiz som förstår att det inte är snällt att äta upp sina fågelvänner men ibland vattnas det ändå i munnen på honom.

Rio.. Jag älskar filmen, den är så gullig hur som helst. Jag skrattade rätt så många av olika roliga scener, fåglarna är så ursöta.. särskilt två blåa fåglarna Blu och Jewel.. Jag trodde att filmen skulle vara typ, sådär.. men icke, den är faktiskt jättebra film.. rekommenderar er som älskar söta filmer, rekommenderar den starkt. 5 av 5.

Misfits

Nu är det Misfits för min del.. Det finns inte på svenska undertexter än, jag vill se serien så blir det engelska undertexter istället. Blir spännande att få se serien, jag håller på att hämta hela första och andra säsong med en gång. Bilden däruppe är så fucking cool, såklart är man besatt av den.. hehehe. Ciao.

Grey edition

Ni har nog märkt att den purple edition har blivit utbytt till grått.. Lila har uttråkat mig och tappat även intressen för bloggning och så. Som jag sa (i det här inlägget) att kanske lila inte passar ihop med mig, tyvärr gör den inte.. Grått är den bästa jag vet som passar ihop med mig när det gäller med blogg. Dock är den purple edition jättefin, men.. jag föredrar mer grått. That's it. Bytt även ut tre bilderna på headern till en bild som är min favoritbild på Jaden. Ciaociao.

Jaden Smith

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥!!!!!

A picture from Liseberg 14/5


Swedish flag

Nu har jag avslöjat min största hemlighet - jag är dålig på att fotografera. That's it. Ja, det är faktiskt sant.. Försökte fotografera något unikt och snyggt, men hittade ingenting något jävla unikt här hemma. Jag föredrar att fotografera mer på människor.. det är roligare. Önskar att jag har en bättre objektiv och skulle kunna fotografera mer närmare till närbilder som macro osv. För att se mer av mina bilder som togs nyligen kan ni hitta här (hos min flickr)

About me

Jag är inte den typen som presentrerar sig, tja.. Jag heter Simon, 15 åring kille som bor nio km bort från Borås, byn som heter Sandared.. Blabla..

My question to you all

Skulle uppskatta era kommentarer och era åsikter.. come on.

Vampire Diaries 2x22

Nu har jag något att se fram emot nu på hösten! The Vampire Diaries tredje säsong såklart! Jag såg nyss den sista avsnitt, vackert slut (eller inte, vill ju fortsätta se) .. den är.. verkligen spännande. Det kommer hända sjukt mycket under tredje säsongen.. blir jävla spännande! Jag tror inte heller att jag kan ännu vänta nu till nästa säsong, herregud.. Undrar hur det händer mellan Bonnie (hon är riktig bäst, jag älskar henne seriöst) och Jeremy (och honom) senare, helvete.. det får inte bli något katastrof mellan dem.. för de är så sjukt söta par.. I just say this now.. I love the Vampire Diaries. Okay? Alla karaktärer i serien är.. I ♥ them for damn so much.. (Elena, Katherine, Stefan, Damon, Bonnie, Caroline, Jeremy, Jenna, Alaric och Lexi, några fler till)..hiih.. Nu får de bli Rio tror jag, ciaociao.

No, no.. I can't wait


Nej för helvete
! Jag kan absolut inte vänta, jag tänkte vänta tills svenska undertexter till avsnitten skulle komma - men jag kan bara inte vänta.. Det är lika bra att jag tittar den med engelska undertexter istället.. En sak att säga innan jag drar, serien är så damn fucking underbar.. (5,7% inte nu längre, utan kanske +10%..)

I'm done with the Vampire Diaries

Jag har precis blivit klar med the Vampire Diaries, andra säsongen.. eller inte riktigt, det är bara en avsnitt kvar. Som inte har kommit ut än med svenska undertexter, jag längtar verkligen efter den! Jag älskar serien, den är så hemskt otroligt bra.. jag trodde från början att den var dålig, den är verkligen icke dålig.. tro mig! Jävligt sorgligt att en viss som var också min favorit har dött i serien.. helvete också! Han eller hon har gjort det bästa för henne.. och honom. Kommer sakna henne/honom i serien, för..helvete - tja.. tredje säsong kommer nu på hösten, kan nog inte vänta.. herregud.. serien har hamnat på favorit-listan. Nu har jag inga någon serie att se på.. Jo jag har tusentals på listan - hihi.. Nej det blir nog Friends nu som jag höll på för ett tag sen igen, & Förhäxad som jag sa förut här på bloggen (minns ni?), även ska jag börja med Sex and the City, tror jag.. & nu blir det läggdags med några avsnitt Friends.. Godnatt! Ciao..

The Vampire Diaries


What the fuck will the title named for this post?

God.. eftermiddag, antar jag.. eh.. Jag är väldigt trött fortfarande från igår, jag är sliten och har ont i benen.. faktiskt hela benen, å shit.. Atmosfear är väldigt rolig men, jag förväntade mig verkligen mer.. Den är iallafall okej. Ärligt talat åkte vi verkligen en massa pga folkbrist på kvällen, eftersom det regnade så passade vi på att åka Kanonen och Balder en jävla massa, antar att vi åkte cirka mer än 7 gånger varje.. haha. Tack för igår, vännerna som var med.. ♥ Det var roligt, har varit rätt så irriterad o sur eftersom matbrist. Men blev glad igen senare, that's life. Orkar inte skriva mer, är så jävla lat idag.. jag ska åka till Ica idag, föräldrarna ska rösta någonting som har politik med att göra (i dont know what) och jag ska fanimig köpa chips med dip.. det var verkligen ett lång tag sen jag åt den.. så får de bli idag & lata hela dagen.. skriver kanske mer imorgon om Liseberg eller någonting, ciaociao. Förresten, åh vad så jävla mycket jag har saknat tumblr! hihihii..

Chloe


I'm the world's most bored guy right now


Jag är väldigt uttråkad..

Jag vill göra något, men samtidigt orkar jag inte.. Jag vill göra något som fördriver tiden, liksom snabbare. Jag såg Justin Bieber: Never Say Never idag, den är en fucking underbar film.. ååh.. det är så himla tråkigt här hemma just nu, jag har huvudvärk just nu (som vanligt, tänker ni säkert).. blablabla.. Jag kanske ska se till att mobilens batteri ska gå slut och laddar jag den ikväll inför imorgon. Jag ska också ta bort alla bilder, videor & allting i mobil för den ska få mer utrymme inför imorgon för filmning och fotografering o så. Förresten, EN ENDA BILDni-vet-vem-för-det-som-är-typiskt-mig ska stanna på mobilen och ha den som bakgrundsbild.. hahahaha.. ni ser väl tydligt att jag är riktig uttråkad, eller inte? ÅÅÅH.. Jag ska duscha ikväll och.. SOVA TIDIGT! För det finns ingenting att göra här hemma för fasen.. Jag orkar INTE att titta på filmer, tv-serier eller data just ikväll.. det får mig vara illamående, i dont know why. Jag hoppas att föräldrarna har sömntablett så tar jag en och sova, hehehehe. Nej då, jag går nu.. ciao.

The Ghost Story


Friday the 13th

Just one day left to Liseberg. It's tomorrow.

Ja, nyss har man vaknat och mår faktiskt bättre - jag ska vila mig mycket idag ändå för att bli riktig frisk som en nötkärna och åka iväg till Liseberg imorgon, jag ser verkligen fram emot hela dagen. Har även precis tittat på YouTube och snokat på olika karuseller i Liseberg, det får mig att längta ännu mer.. hihi.. Men jadå, grattis till kusinen som gick in på tolkutbildningen, hon ska bli teckenspråkstolk.. så damn spännande! :D Yeah.. nu ska jag gå ner och spela Call of the Duty 4.. ovanligt av mig att spela såna spel, men tja.. Ciao. Förresten, kanske inte så nån speciell inlägg.. men.. men..

Now has the blog changed anything big

Äntligen något nytt, helt nytt - lila design! Jag fick idéen på det hela designen av en viss, som har också lila design och är själv kille.. så kom jag på en massa saker, som headern.. det fanns bara en sån jävla grov snygg bild som passar ihop med hela designen. Visst håller ni med mig?.. Skönt att ha något nytt, liksom jag har alltid haft samma grått design från dess efter min förra blogg.. blått funkar inte tillsammans med mig så hoppas jag att lila funkar med mig! hihihi.. Vad tycker ni om den nya designen då? :) Jag själv gillar den sjukt mycket - rättare sagt, jag älskar den! ;)

29 days left

Nu gäller det bara dagar och veckor.. inte månader längre.. AWESOME!

Aah yes, I'm cool.. sowhat?


It's okay with me

Inget att skriva om. Men jag mår inte så jätteperfekt, är jätteförkyld, huvudvärk och har ont i halsen. Får väl vila mig ordentligt inför nu på lördagen, att få uppleva Atmosfear är väldigt viktigt för min del. Flesta av oss längtar verkligen till lördag, alltså jag pratar om min klass, hehehe. Just nu är jag trött, ska gå upp och fixa te & lägga mig på sängen.. när jag druckit te ska jag sova direkt. Jag är riktig trött just nu.. blir inga speciellt att uppdatera imorgon och fredagen - så i'm back at now saturday. Liksom med bilder, videor (bara om ens jag orkar uppdatera när jag kommer hem, eller jag uppdaterar innan jag åker härifrån).. äh nu har jag babblat för mycket. Ciao, please say "krya på dig" to me, för jag förtjänar faktiskt någonting sånt eftersom jag lider av förkyld, huvudvärket och halsont.. vill ha era medlidande (just kidding).

Lindsay Lohan on Vanity Fair


Justin Drew Bieber


Flowers that wakes


The summer is almost here


Kim Cattrall och Miley Cyrus från Sex and the City 2.

God dag.. Jag har precis solat ute och det är så sjukt varmt ute nu, är faktiskt jätteskönt att få ha värmen tillbaka igen. Jag måste titta på the Last Song och 2:37pm nu, dem måste lämnas tillbaka till Hemmakväll ikväll, och jag inte har sett dem än så jag måste titta på de nu innan klockan 6. Ikväll blir det Sex and the City, hihi. Njut ordentligt av solen nu, dedu.. :)

Life without tv-series is impossible

Vänner, Förhäxad och The Vampire Diaries.

Tre tv-serier på gång, jag skulle ha haft hållit på att börja med Supernatural igen - men det blir off. Jag har glömt många delar av de första säsonger och så. Jag funderar även på att titta de första säsonger igen för att komma ifatt igen med fjärde säsongen, och så vidare har jag inte sett än. Jag vill inte avbryta en tv-serie, för jag kräver varje gång att se klart dem.. vilket som är typiskt mig. Vänner har jag sett, nu håller jag på att se hela serien för fjärde gången, Förhäxad för andra gången. Just it, jag har börjat nyss med the Vampire Diaries - det kanske låter löjligt att ens JAG tittar på den, men who cares. Den är verkligen bra, jag är på första säsongen förresten. Jag är inte en tv-serie nörd än, det finns faktiskt MILJONTALS mer tv-serier som jag verkligen vill se igenom. Det lär ta flera år för mig att se igenom alla serier jag vill se, hehe! Nej jag skojar bara, jag kan gärna titta igenom en hela serie på några dagar.. så det blir bara några månader. Vilka serier tittar ni just nu på? Kommentera, please.. Hihi, nu får de bli läggdags. Godnatt. Ciao.

I made this the best gif ever


United States of the America



Detta är en riktig mest spännande inlägg jag någonsin skrivit..

Om 35 dagar kvar åker jag iväg till USA, det vet ni redan, yes. Mellanlandning har jag alltid undrat under de senaste veckorna och fick veta igår vart vi ska landa och byta flyg.. Jag är faktiskt nöjd, måste jag få säga. Jag och andra deltagare som ska också åka med till USA, vi ska byta flyg först i London, England.. Så vi får äntligen få se hur London ser ut överhuvudet i himlen. Där ska vi vara två gånger eftersom hemresan också. Vi ska även byta flyg i Dallas, Texas.. mitten av bilden däruppe. Blir sjukt att få sätta mina fötterna FÖRSTA GÅNGEN utanför Europa och USA, är i Texas. Sjukt nice - där ska vi stanna i några timmar ungefär, sen till Albuquerque som ligger i New Mexico. Vi ska åka bil eller jag vet inte hur vi åker till Santa Fé, där ska vi tillbringa hela två veckorna.. hemresan blir det Chicago, Illinois.. Längst ner till höger på bilden. Där ska vi vänta i några timmar, tills nästa flyg till London igen. Sen är jag hemma igen i kalla Sverige.. exakt om 35 dagar kvar, gud vad jag längtar fucking så mycket. Visst är detta inlägg asspännande? ;) Tack för mig.. Ciao.

The new theme is here


Jag älskar bilden, det får mig att längta mer och ännu mer till sommaren..

Jag ska berätta i nästa inlägg vad det blir med mellanlandning nu på sommaren när jag åker till USA.. Och det med bloggen, jag börjar allt om nytt. De vissa gamla inläggar behåller jag, thats it. Och bloggens nya "makeup" är här, vad tycker ni då? :) Kanske är den för enkel, men jag gillar den.. jag kan till och med byta profilbilden och headern då och då till annat bilder. Är det inte bra? Tja, nu ska jag titta på hyrda filmer som ska lämnas på lördagen. Vi ses. Ciao.

Keep calm and it coming soon


RSS 2.0