Uppehåll i bloggen

Tänk inte nu såhär "Inte nu igen!", jag bara måste tala om vad jag har nu att säga om.. Dags att inse fakta, min blogg är verkligen totalt värdelös nuförtiden.. Förut hade jag många saker att skriva om på bloggen, och nuförtiden har jag försökt många gånger att skriva.. det funkar enbart med att skriva om filmer, tv-serier eller något liknande. Det är ju vad ni är ointresserade av. Flera småa saker kommer hända under de kommande dagarna, de kommer inte ens dyka upp på bloggen heller - vad har jag då annars att säga om på bloggen?? Jag gör ett uppehåll på bloggen än så länge tills jag är tillbaka någon gång.. Jag finns iallafall på olika sajter som Facebook, Tumblr (två st. bloggar här och här) och Twitter (två st. konton här och här)! Jag skriver igen när jag är tillbaka någon gång.. Glöm inte att jag kommer alltid vara ett stor fan till Jaden Smith - största menar jag, hehe.. Ciao..

The Hangover Part 2

Just som vi nyktrat till är Phil, Stu, Alan och Doug tillbaka. Denna gång är det Stu som är i giftastagen och bröllopet går av stapeln i allas vårt Thailand. Stu tar inga risker utan satsar istället för en svensexa på en trygg, nedtonad bröllopsbrunch. Men han borde veta vid det här laget att ingenting någonsin går som planerat och om Vegas var galet finns det bara en sak att vara säker på; Bangkok är värre…

The Hangover Part 2.. Den är precis som den första filmen, den är lika skitbra som ettan.. Jag älskar mr Chow.. han är bäst, hahha!! Jag hoppas att det kommer fler Hangover ;) absolut 4 av 5.

The Hangover

Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen. Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet. Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är.

The Hangover.. Jag anade aldrig att jag skulle se filmen, jag sade en gång i tiden att jag tänkte aldrig titta på filmen.. men den såg verkligen så rätt bra ut så jag bestämde mig idag att titta på den.. Den var så bra, verkligen.. Galet men spännande.. Filmen är verkligen min smak! Nu ska jag titta på andra filmen.. 4 av 5 :)

11-25 juni 2011, minne för livet

Jag saknar er, obeskrivligt mycket.. Hela två veckorna, är värt minne för livet.. ♥ er!


Bloggbyte #1

Klicka på bilden! Vill du också göra bloggbyte med mig, skriv en kommentar då gör vi det..

Stort hjärta till Harry Potter

Jag har tittat på Harry Potter och dödsrelikerna del två idag på bion, för andra gången.. Det går inte att beskriva hur imponerande jag är på hur bra filmen är.. Filmen har hamnat på andra platsen som bästa film, enligt min lista.. The Karate Kid går fortfarande på ettan, tyvärr.. ingenting slår den, iallafall.. men åter till Harry Potter, till och med nu får det bli böckerna som gäller.. Exciting as damn.. Jag vill verkligen redan gå tillbaka till bion och se filmen igen.. Stort hjärta till Harry Potter.. ♥

Jag måste vara så jävla crazy, men jag älskar dig


Det blir Harry Potter för mig imorgon igen!!

Yes! Jag har precis bokat tre vackra biljetter till Harry Potter och dödsrelikerna del två med min mamma och syster.. ser fram emot att se filmen igen, jag lovade mig själv att se den så snart som möjligt och det blir imorgon! Jag tror att det blir Harry Potter maraton ikväll och imorgon innan bion börjar kl halv 6.. Harry Potter kommer alltid finnas i mitt hjärta oavsett! Lillebrorsan tycker att det är orättvist att jag får se filmen för andra gången.. men ähhh!! ;)

Harry Potter och dödsrelikerna del två

Allt har lett fram till detta, den ödesmättade uppgörelsen mellan de goda och onda krafterna i magins värld. Ondskan finnsöverallt och ingen går längre säker men det kan bli Harry Potter som måste göra den största uppoffringen när han en sista gång ställs mot Lord Voldemort. Slutet är här.

Harry Potter och dödsrelikerna del två.. herregud.. Jag älskar filmen, den är bara så himla jävligt bra.. jag är verkligen ordlös just nu, J.K. Rowling är verkligen en jättebra författare som gör filmen jättebra, jag bestämde mig absolut att läsa böckerna efter jag sett filmen.. Jag kommer verkligen sakna Harry Potter, jag som alltid följt filmserien från sen 2001.. Filmen har jättebra olika actionscener, jättesnygga effekterna.. Kommer utan tvekan att gå på bion jättesnart och se på filmen igen.. Sorgligt att det tog verkligen ett slut, men den är värt att sluta.. finns inget något mer att fortsätta med om faktiskt. Finns ingenting mer att handla om, allt har alltid handlat om mellan Harry och Voldemort.. Men jättesöt slutet, utan tvekan får filmen 5 av 5!!!

I love you!!


Tomorrow: the Deathly Hallows Part two

Imorgon ska jag äntligen, äntligen, äntligen, äntligen och äntligen få se den andra delen av dödsrelikerna.. har sett många gånger på olika trailers.. de såg verkligen bra ut, hoppas att filmen är bättre än trailers.. Jag som alltid har följt hela Harry Potter från 10 år sedan.. Riktigt sorgligt att den verkligen tar slut.. Hoppas att den är värt att sluta sådär i filmen, det får vi se imorgon.. Harry Potter 4ever! Jag ska absolut läsa hela böckerna igen & köpa egna böcker och filmer.. Kommer sakna Harry Potter när den tar slut imorgon.. allra sista film, jag vill inte att den ska ta slut.. :(

Drove over a photographer’s foot?Jag vill åka tillbaka till landet där jag trivs


Paradise Hotel Danmark

Jag har börjat titta på Paradise Hotel Danmark igår och är redan på 12:e avsnitt.. är riktigt fast inne hos serien. Den påminner lite, lite om Jersey Shore - men helt annorlunda ändå.. Jag som alltid har trott om att Paradise Hotel handlade bara om sex, snuskiga saker och.. blonda bimbor som deltar i serien.. Jag som hade fel, som vanligt.. Jag som hade många serier på gång att se på, nu är det bara Paradise Hotel som gäller fram till jag är klar med den.. :) Lär att vara färdig om några dagar..

Kommer ni se på den nya filmen av Harry Potter?

Grattis på 13-årsdagen, Jaden Smith!

Du är min största idol någonsin jag haft i mitt liv och kommer alltid vara det.. Jag såg dig första gången på The Karate Kid, där fann jag dig och.. jag blir bara galnare och galnare i dig varje sekund som går.. Du är min förebild, jag går allting efter dig.. Jag önskar att jag skulle kunna beskriva mer hur mycket bäst du är, det är bara omöjligt.. du är världens, hela universums bästa människa någonsin som finns.. Grattis på din födelsedagen! Du blir 13 år, bästa Jaden.. Happy birthday! I love you!!!!! ♥♥♥♥♥

This is a post I just must publish

Hey dad, do you wanna hear something funny? There was a man who was drowning, and a boat came, and the man on the boat said "Do you need help?" and the man said "God will save me".. Then another boat came and he tried to help him, but he said "God will save me", then he drowned and went to Heaven. Then the man told God "God, why didn’t you save me?" and God said "I sent you two boats, you dummy!"
Jaden SmithThe Pursuit of Happyness.

One day left

Ursäkta att jag inte har bloggat mycket under de senaste dagarna sen jag kom hem från Amerika, jag ska försöka blogga igen som förr.. och äntligen gjorde man klar fram sin nya design som är uppe på bloggen just nu.. om du/ni inte ser den så tryck på F5.. Nu är mormor och morfar här, jag ska gå ner och fika & fira syrrans och morfars födelsedagen.. :) återkommer ikväll med flera inlägg och bilder. Ciao. Förresten, en dag kvar.. till.. ni får se det imorgon! Herregud..

Jag ♥ Jaden Smith


RSS 2.0