Jag åker igen till NM nästa år utan tvekan!!!


Jag saknar New Mexico så obeskrivligt mycket ♥


Hemma från USA

Tja, skulle bara skriva att jag är hemma igen. Jag vill verkligen vara tillbaka nu till Amerika, där är så sjukt underbar hur som helst.. just love america! ffs. Just nu har jag jetlag så jag orkar ej skriva eller lägga ut bilderna, det får jag göra imorgon eller övermorgon, allt beror på hur, om jag orkar :) lovar att lägga ut bilderna och berätta vad som har hänt därborta i USA så snart, have fun. Ciao.

Jag är i USA den 11-25 juni 2011

Just nu skriver jag det här inlägg den 9:e juni, för säkerhets skull säger jag det. Jaha, ville bara säga att nu på lördag sticker jag iväg med flera deltagarna och ledarna över till Amerika, så det blir inga bloggning nu under tiden jag är i Örebro & firar systrarnas student imorgon. Idag sticker vi till Örebro, antar att jag har fullt upp med tid nu så långt fram till lördagen. Så, vi ses när jag är hemma igen från Amerika den 25:e juni, om jag inte orkar blogga så bloggar jag den 26:e, sägs? Önska mig lycka till, i USA alltså.. jag längtaaar!! :D
Länk till språkresans blogg
Däruppe länk kan ni hänga med våra dagar i Amerika, i hela två veckor.. LOVA ATT LÄSA!!! Till och med ska de dyka upp med bilder, desto mer spännande att läsa, va? ;) Tja.. jag har nog resfeber nu redan, men det är ingenting att bry sig om.. hehehe! Nu ska jag städa mitt rum innan vi åker, göra mig i ordning med väskorna och sticker.. Den 10:e juni, är jag i Örebro. Natten mellan 10:e juni och 11:e juni är jag på väg till Arlanda, kl. 07:10 flyger vi iväg från Sverige till London, mellanlandning har jag berättat i här inlägg (klicka här).. VI SES OM TVÅ VECKOR!! Eller där i andra bloggen, xoxo S

Vänersborg idag, Örebro imorgon


Lindsay Lohan, som alltid varit min favorit.. sen jag var jätteliten. Jag minns inte när jag började älska henne, det var nog när jag såg Föräldrafallan, det var något i stil av systarna som sa att hon kan bli min favorit.. haha! Eller var det så exakt vet jag inte, hon började bli min favorit när jag bodde i Örebro iallafall, många många år sedan.. Jag älskar henne oavsett vad hon gör, allt.. Hon kommer always vara min favorit.

Nog med bästa Lohan, idag åker jag till Vänersborg.. äntligen får man göra något. Idag är min allra sista skoldag för terminen. Imorgon åker jag till Örebro, på fredagen firar jag systrarnas student.. blir spännande, men det är en grej som jag fruktar faktiskt på.. men struntsamma. Nu på lördagen jävlar, flyger jag över Atlanten. Det är lite fortfarande ofattbart att jag ska på "semester", eller säger man noggrannat s-p-r-å-k-r-e-s-a-n.. Äh, jo jag kanske kan förstå att jag ska bort härifrån.. men inte till USA, for the fuck. Det känns konstigt.. men väldigt spännande! Jag har ju väntat i nästan tio år på att åka över till Amerika. Let the time go faster now, thanks. Nu åker jag till Vänersborg, vi ses när jag uppdaterar igen, #updatesoonagain. Ciao.

Insidious

Josh och Renai har precis flyttat in i ett stort hus tillsammans med sina tre barn när en av sönerna är med om en olycka på vinden och hamnar i koma. När han några månader senare får komma hem för att vårdas av familjen inträffar en rad oförklarliga och skrämmande händelser. Josh och Renai börjar misstänka att huset är hemsökt, men sanningen överträffar deras vildaste mardrömmar.

Insidious.. Filmen är ganska bra, jag tycker att den är lite unik faktiskt.. Enligt mig är den verkligen en äkta skräckfilm! Att jämföra med Paranormal Activity är den mer spännande, dessutom bättre också.. har för mig iallafall att den är lite seg av början men det kom ändå mer bra till slut.. den är lite läskig men.. bra film! Jag rekommenderar den såklart.. För er som älskar skräckfilmer, så bör ni se den. 4 av 5.

Breaking Dawn Trailer!!!!!


MTV Movie Awards 2011


Årets bästa gala
!! Det är ju nästan alla kändisar som kommer, antagligen alla faktiskt.. Jaden ska komma ikväll till galan, självklart.. Han är ju nominerad till Biggest Badass Star.. jag hoppas verkligen att han vinner priset! Jag är väldigt nyfiken på hur han klär sig ikväll, jag får också ju se honom live.. Shit så spännande!! My Jaden 4ever!! .. Galan ska också visa några nya klipp av Harry Potter och dödsrelikernas del 2 och Breaking Dawn.. och fler filmer, tror jag.. Jag älskar galan mest av alla galor..! Galan gör så sommaren blir bra, liksom bra start ;) Ska ni sitta framför tv:n och se på MTV Movie Awards 2011 kl. 03:00 inatt? Jag ska absolut göra det utan tvekan, jag har ju väntat på detta jättelänge nu.. Jag längtar tills galan startar! :D Förresten, bild på Jaden däruppe är från förra galan.. :) bästa Jaden.

6 days left to USA

God morgon. Jag vaknade för 30 minuter sen och jag har redan börjat tvätta, städat köket, hämtat tidningen och hängt upp kläderna. Haha! Ville göra något åt föräldrarna, jag kanske ska dammsuga hela huset.. kanske att städa också.. nej jag tror inte att jag orkar.. Huset är ganska för stor, för mig.. tre våningar liksom. Jag tror iallafall att jag tar det lugnt idag, när kommer föräldrarna hem - jag vet inte! Jag har smsat mamma, hon svarade inte.. Hon har blivit dålig på att smsa nu igen, damn it. Nu ska jag ner och kolla tvätten, ska också ta ner mina smutsiga kläder ner och tvätta dem.. Hänga ut dem ute, blir snabbare torkade.. Märkte nyss att ute är inte lika varmt som igår, men det är fortfarande morgon.. så det är tidigt för mig att säga, vi får se senare hur varmt det kommer bli. Solar kanske sen ;) Hehehe! Vi ses senare, ciao.

Fjärde juni tvåtusentio

Har fucking inga bra bilder just nu så blir det på Paul Wesley istället, jag är sjukt besatt på gifen.. hehe.. Snart halv tio, jaha.. Jag har solat, fått solbränd, tvättat en massa kläder, lagat mat, promenerat och tittat på The Simpsons. Jag är snart klar med andra säsongen, blir tredje imorgon tror jag.. Jag har lovat mig själv att titta på den underbara, bästa, fantastiska, käraste The Karate Kid ikväll, vilket som jag ska göra ganska snart.. efter jag tittat en avsnitt The Simpsons. Jag tror att jag sover direkt så fort filmen är klar.. Lite riktigt tråkigt att ha några dagars ledighet till, så jag bara stannar hemma och tråkar. Jag har inte packat än, kom jag på nyss.. Lugnt, som sagt.. flera dagars ledighet så räcker de till packningen :) hehe.. Vad kan jag säga mer, ingenting.. tja, vi ses då.. När jag är hemma är det ofta riktiga dåliga uppdateringar, för det händer ju inte så mycket.. Det blir bloggpaus nästa vecka eftersom jag ska på språkresan, därefter är jag tillbaka med tusentals bilder & videor.. spännande.. Nu ska jag ordna något gott inför bästa filmen, god natt!!! Ciao.

Nu är jag ensam hemma över natten

Minns någon bilden? HAHA.. Men, på tal om rubriken.. Minst 24 timmar, INGENTING att göra.. he..l..e..v.., men jag ska försöka hitta på något att göra :) hade tänkt åka ut och bada, men jag får inte.. så förbjuder mig själv att inte tänka på sån tanken igen.. Jag ska laga mat själv, allting själv.. åh jag vet vad jag ska göra. Jag ska tvätta kläder, packa ner inför USA och.. nu glömde jag en sak.. inga svordom.. Hahah, men jag går nu.. twittrar varje gång vad jag gör. Så ser ni mig exakt vad jag gör, hehe! Bloggar igen kanske senare när jag har något att säga, stort sak eller jag vet inte.

Jag dör verkligen av värmen

Nu är det ju fan kväll, natt på gång.. men det kanske är orsaken av min solbränd på kroppen som kokar upp mig, jag solade ungefär mer än en och halv timme.. förväntade mig inte att bli brun, solbränd också.. när jag var inne hos Ullared - när jag provade students klädsel shorts upptäckte jag att jag är solbränd, var så superduper glad.. På tal om Ullared, nu är jag förstås hemma.. det har varit bra där, det gick förstås så snabbt.. köpte precis vad jag behövde. För att påminna er, Ullared har verkligen förbättrat sig på kläder.. I like it. Men åh, jag vill bara sticka nu till sjön och ta ett dopp. Jag får ju för helvete inte, det plågar ju mig att inte fick göra det.. Nej jag ska inte klaga, det är precis vad såhär jag ville ha sen vinters värsta kall-period.. så jag ska bara njuta av värmen, och så? Javisst.. Imorgon ska jag vara hemma ensam över natten, familjen sticker iväg härifrån på morgonen tills nästa kväll.. Mamma och +pappa ska till Örebro, de ska på fest.. brorsan ska hos mormor. Jag är hemma ensam, vill någon komma hit och göra sällskap? :)).. Bara kontakta mig, & kom hit!! :D Hehehe nu får de bli nån serie eller sällskap med familjen, vi får se. Ciao.

Dödligt varmt här i mitt rum (fyfan)

God morgon..! Jag vaknade nyss med orsak av värmen, det är så sjukt varmt här i mitt rum när jag vaknade.. och fortfarande nu. När jag gick ut från mitt rum var det inte så varmt utanför precis som mitt rum, hela huset är normalt varmt/kallt.. och enbart mitt rum som är dödligt varmt.. Och när jag tittade ut från fönstret, var det sjuuukt varmt ute & soligt.. bara måste gå ut och sola nu, ligga och njuta av sommaren förfasen! Önskar att jag skulle kunna bada :( Ska till Ullared idag och handla, vad jag behöver till USA och så.. uppdaterar igen sen.. ciao

Happy birthday, Marilyn Monroe

Visst är hon en vacker o begåvad kvinna.. även om hon knarkade. Hon skulle ha varit jättekänd & jättegammal nu om hon fortfarande levde.. skulle hon ha blivit 85 år idag annars.. Grattis Marilyn Monroe! En av de världens vackraste kvinnor, enligt folk - även mig.. or have I fault? :)

Cmithars & jjadenator on Twitter

Världens bästa Jaden, som alltid - på bilden.. #biglove :) Jag skriver inte så mycket här på bloggen, när det händer något skriver jag.. för det mesta skriver jag mer i Twitter, liksom där skriver man ju statuser och vad det händer right now & so vidare.. Jag har förresten två olika Twitter-konto.. jjadenator skriver jag där med mina tusentals followers och för det mesta skriver jag fram mig som en riktig galen Jadens fan.. och i cmithars skriver jag dagligen av mina vardagar och sånt i där områden.. Följ gärna mig där om ni ens har nån Twitter-konto, hehe.. Jadå, det är bara 9 dagar kvar till USA.. Tro mig, det blir mycket bilder här på bloggen när jag kommer hem! Hahaha blir fan spännande att lägga ut bilderna ;) Nej jag vill inte åka hem från USA i slutet av juni, fan.. :(.. ajja, skulle bara tala om Twitter.. hehe, ciao.

10 fucking days left

Herregud.. det är bara 10 jävla dagar kvar tills jag.. men ska jag fan åka till USA? Det känns som om att jag inte ska det.. jo, fast till annan land.. men jag ska verkligen till United States of America (bara så jävla ofattbart). Ni anar inte hur länge jag har väntat på detta.. Snälla, bara förstå mig!!? Jag har klagat i evighet på att åka till USA.. och nu, ääntligen.. bara så jävla äntligen! Jag vill redan packa ner kläder, allt till väskorna.. fixa fram passet, olika saker.. redan nu! Men det är för alldeles tidigt, oh my god.. Det verkar ju som om att USA är jätteviktig för mig, det är ju såå.. sant!.. Bara låt tiden gå snabbare, jag vill åka nu. Nu, nu, nu!!! Min dåliga sidor som dåliga humör eller liknande kommer never ever dyka upp när jag är i USA, det tror jag faktiskt.. hehehe! Det får vi bara se hur det går, liksom.. så jävla spännande! Tre delstater blir det för min del nu på sommaren, shit so damn exciting! Nu har jag babblat för mycket? Excuse me for that.. hehehe ciao.

He's 100% best, more than what you're


RSS 2.0