One year, one month and eleven days!


Seriously, I just have to say that again

Jag har kanske sagt miljontals gånger att Friends är världens bästa serie, någonsin som finns. Jag har sett alla tio säsonger kanske mer än fem gånger nu. Just nu är jag på mitten av 9:e säsong, den lär vara klar ikväll. Ärligt talat, jag kommer att börja om första säsong efter när jag är klar med 10:e. Det finns inga något bättre än serien. Ni som inte tittar på den eller vill inte ens titta på den, då missar ni jävligt mycket. #ImReal.

Time to compete and who's winning?


A weird day

Hello, People. Just nu befinner jag mig på tåget, och är på väg hem igen. Väldigt stördirriterande att jag åkte fram till Grästorp idag från Borås, kl 7 på morgonen. När vi var i Grästorp fick vi vänta i 40 minuter, sen åkte tåget tillbaka. Ja, nu är jag på väg hem igen till Borås. Vilket att jag fick ledigt av skolan idag, min mentor sade åt mig att åka hem istället. Det är onödigt att åka till skolan, att ta nästa tåg tillbaka osv. Man förlorar tid asso, men jag har ändå en del uppgifter hemma att göra. Så jag fokuserar på att göra alla uppgifterna när jag nu är på väg hem. Hur fick man internet? Sandija berättade för mig måndags att man kan få internet av iPhone, så jag testade. Ja det funkade, inte så snabbt men det duger. Såklart ska man älska iPhone ännu mer nu. Nä, men jag surfar lite runt nu och senare ska jag se på Supernatural, en avsnitt då är man framme i Borås, igen. Då ska jag, ingen aning hur jag ska ta mig hem, antar att mamma ska träffa bonuspappa för att hämta nycklar osv. Jag vet inte, det får jag höra av mig sen hur det gick. Ciao.

Be happy, it's one way of being wiseSeptember 11th 2011

Idag är det tio år sedan flygplanen flög in i World Trade Center, New York.. Jag var 6 år gammal, jag skulle precis gå ut till en kompis som bodde jättenära. Men då stoppade bonuspappa mig när jag precis skulle gå ut, han bad mig att följa med honom och kolla på tv:n. Så jag följde med och såg på hur flygplanen flög in i World Trade Center, jag blev så stilla och frågade min bonuspappa en jävla massa frågor.. jag minns hur stor nyheten var. Jag blev rädd och ville vara hemma hela kvällen. Det som hände med World Trade Center var så fucking sorgligt, never forget! All mina kärlek går till New York idag.. #allmylovegoestonewyork. Jag kommer aldrig glömma hur stort händelsen var.. det var så ofattbart, kommer alltid vara. Det med World Trade Center kommer jag alltid minnas i hela mitt liv. Sorgligaste dag. Jag ska absolut besöka dit och se. I New York Forever, FÖRALLTID!

What's happening tomorrow?

Sitter här just nu och funderar på vad jag ska skriva & hur jag ska börja med - Imorgon, eller rättare sagt idag, jag är fortfarande vaken och är på igår, är den 11:e september, det är då tio år sedan jag såg hur World Trade Center flög ner till golvet, det är då tio år sedan jag började älska New York, det allt med USA, en inlägg om det kommer imorgon! Imorgon ska jag till bion och titta på Harry Potter 7|2 igen, för tredje gången.. Jag saknar filmen och lillebrorsan vill se på den filmen igen så sticker vi till bion imorgon med mamma. Bonuspappa är på utomlands på sin affärsresa, så det är bara vi tre.. det är ändå bara 60 kr vi betalar för oss tre för biobesöket. Även har jag en del att göra imorgon, t.ex. skriva på massa papper och skicka iväg dem - tweeta a lot och tumbra också. Det är vad jag ska göra imorgon. Finns flera saker, men de är mest nog onödiga att berätta om på bloggen, haha. Nu är jag trött och ska lägga mig, eller inte än, det får bli en avsnitt Supernatural. Good Night!

Sour Patch + Hershey's + One Piece

Gissa vad!! Jag fick två paket idag, en paket innehöll One Piece USA som jag beställde hem tisdags, jag är sjukt nöjd med den.. den är tunn, inte så varmt men helskön!! Och en annat paket som syrran skickade från DC, i paketet innehöll Sour Patch (världens godaste godis jag någonsin ätit, allvarligt) och även Hershey's Milk Chocolate, även så skitgott choklad från USA och vykort på DC. Tack, min bästa syster!! Jag saknar dig!! Jag ska skicka nått tillbaka!! ! Jag är så sjukt nöjd med vad jag fick idag.. tacktack! & nu har jag asmånga ärenden att gå igenom. Innan läggdags blir det Final Destination 5 som kom precis på Filmfix & tankafetast. Good Night! :)

Supernatural

Yeees! Jag håller på att titta klar på femte säsong, det är bara 4 avsnitt kvar.. därefter är jag på sjätte säsong. Serien är bara så fucking spännande, det med jordens undergång osv.. Man kan inte låta bli att inte titta, söndags låg jag på sängen och tittade på den i 6 timmar. Ja, den är riktigt spännande. #lovesupernatural. Jag undrar hur och vad händer i sista avsnitt på femte säsong. Jag ser fram emot att se sjätte säsong.. , även sjunde säsong som kommer snart på tv:n.

Jaden Christopher Syre Smith

Min galenheten för honom är sååååå omöjligt att bota 

One Piece USA

Jag beställde äntligen hem en jävla One Piece USA som jag önskade mig! Jag trodde inte att jag skulle få tillräckligt med pengar att köpa den, men jag fick ändå mycket pengar på födelsedagen, så jag beställde hem en nyss! Enligt sidan får jag den här veckan, blir spännande att ha den på mig! Den kostar ca 1400 kr ink. frakt. Men jag hoppas att det är värt det.. Jag längtar redan att få den! :D

Och nu något annat, innan jag beställde min One Piece snackade jag med min syster från Washington DC på Skype, igen, vad skönt det var att snacka med henne igen. Jag saknar henne!! ♥


Some pictures from today

Dessa bilderna togs i skolan idag, jag åkte till skolan ungefär kl nio och Hanna höll mig sällskap.. tack lilla du bitch, och vi spelade uno.. med våra egna regler ;) Men senare kom Sandija med såna kalasrullar eller vad heter det!? Lade runt huvudet på mig och sade att jag ska ha den hela dagen tills jag är hemma igen.. tja, gissa om. Ja jag hade den tills jag kom hem! Det var kittligt, jobbigt att ha dem.. Men hon sa att hon hade tänkt kränka mig på sätt o vis, på min födelsedag - men jag varnade dagen innan om hon gör nåt kommer jag hämnas. Så gjorde hon bara med där pappretssnöre.. heh! När jag var hemma igen åt jag HUR PRECIS jag ville ha, mamma ordnade och det var sjukt gott.. just ask if u wanna to know what food it was. Senare spelade jag monopol med familjen, till slut vann lillebrorsan.. hahha! Jag fick pengar i presenten, jag ska köpa overall heldress - hur fan ska man beskriva den!? What happening now, ja jag ska snacka med syrran live från Washington DC snart genom Skype, vad så jävla längesen man såg henne.. blir skönt att snacka me henne igen, hehh! Efter det blir det Supernatural innan läggdags! God natt! Min födelsedag är helt okej, jag ville faktiskt ha en vanlig dag, fira ingenting men..:) att bli sexton är faktiskt ingenting speciellt..

Happy birthday to myself

Kanske, tja, lite konstig bild.. skulle bara testa fota på Voilácerioakes solglasögonen, men jag har ju inte annat bild på mig att använda till detta inlägg. Shitsame. Ja, jag fyller år idag! Jag blir 16 år! Grattis till mig själv :D anyhow, tack alla för all gratulationer på facebook, twitter & irl. ♥

Jersey Shore Season Four

Ikväll gäller det! Jersey Shore! Säsong fyra på MTV, klockan åtta tio varje söndag.. Jag har sett alla första, andra och tredje säsonger.. Nu fjärde! Såg på säsong 4s trailer, det såg grovt och spännande ut.. så jag ser fram emot att se på den varje söndag ;) exciting! Någon annan som tittar på den också? Isåfall missa inte den! ciaoo.

Backtoschool-life

Min dear klass på bilden, allra sista dövklass i Vänerskolan på hela Vänerskolans historia, resten av skolan är ju hörselskadade och vissa är döva - men inte rent dövklass om vi. Det var lite ovant i början att äldre av klassen flyttade, men annars är vi vana nu, antar jag? Jag har gått på Vänerskolan i fem år nu, kändes som hela livet.. Att vara tillbaka till skolan är faktiskt kul, men vissa lektioner orkar man dock inte med.. även att vakna så tidigt på morgonen som halv sex, för att kunna hinna med tåget. Jag tror ärligt inte att flesta av ni skulle inte klara, jag var trött på kvällarna.. till och med på helger, som idag.. sov jag faktiskt i fjorton timmar!! Det räckte ändå inte. That's school life.. I've some things to do now, ciaoo..

Check who that is back

Kolla vem som är tillbaka. Det vanligaste citat när någon bloggar igen - men shut up. Jag bloggar igen, jag har haft det rätt roligt och tråkigt under tiden bloggen hade uppehåll. Anyway, vad lustigt.. jag redigerade hela designen om nytt till såhär enkelt, bestämmer mig vilken bild jag ska ha på comeback-inlägget och nu har jag ännu inget mer att säga, wtf, nej seriöst.. Jag ska försöka ta bilder så ofta jag kan med min iPhone, har inga kamera.. bilderna jag tar ska jag ha på bloggen, än att använda på allmänta bilder som kändisar etc - designen är så enkel, jag vet, jag redigerar min design när jag orkar igen! :) have fun, ciaao.

RSS 2.0